Hoe Gebruik Ik De Aanvullende Licenties Op Mijn McAfee?

Kijkt u ernaar uit om de extra licenties van uw McAfee-abonnement te gebruiken? Als dat zo is, dan heb je precies de juiste beslissing genomen door naar deze blog te komen, en hier word je meteen geholpen. Maar als u last heeft van een aantal gerelateerde storingen, dan kunt u het McAfee Klantenservice Nummer bellen. En de ervaren experts zorgen voor de meest relevante oplossingen. Je kunt op elk moment contact opnemen met het team, want ze zijn altijd 24/7 onderweg.

Volg de onderstaande stappen om de aanvullende licenties van uw McAfee-abonnement te gebruiken:

 Ten eerste moet u een webbrowser openen en daarna moet u naar home.mcafee.com gaan.
 En nu moet u met uw muis over ‘Mijn account bewegen en vervolgens op het tabblad‘ Aanmelden ’klikken in de gegeven lijst met opties.
 Je moet nu je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord typen in de daarvoor bestemde velden, en dan moet je op de ‘Inloggen’ knop klikken.
 Daarna moet u het tabblad + teken selecteren.
 Kies vervolgens het type apparaat dat u wilt beschermen.
 Vervolgens moet u het product met de beschikbare licenties selecteren en vervolgens op de knop ‘Downloaden’ klikken
 U moet nu de gegeven download- en installatie-instructies op het scherm volgen.

OPMERKING: en als er geen licenties beschikbaar zijn, kunt u er meer kopen. het enige dat u hoeft te doen, is met uw muis over ‘Mijn account te bewegen en dan zult u uw aankoop direct onder de optie‘ Abonnementen ’moeten vinden. Daarna hoeft u alleen maar de knop‘ Kopen ’te selecteren.

En als er een licentie is die aan een computer is gekoppeld en die u niet langer wilt beschermen, hoeft u die installatie alleen maar te ‘Deactiveren’. En dan kun je het toepassen op de andere computer.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u hiermee tevreden moeten zijn. En mocht u tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met McAfee Telefoonnummer . Vervolgens begeleiden de monteurs u samen met u met de benodigde oplossingen.