Hoe Installeer Ik Het McAfee Product Met Behulp Van De Cd?

Wilt u het McAfee-product installeren met behulp van de cd-installatie? Dan word je in deze blog meteen geholpen. Maar als u andere vragen heeft, moet u onmiddellijk het McAfee Klantenservice Nummer bellen. En de ervaren experts zullen u in een mum van tijd voorzien van de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om het McAfee-product te installeren als uw pc een cd heeft maar het internet traag is:

  • Allereerst moet u de McAfee-cd in uw cd-station plaatsen. En dan wordt het installatieprogramma automatisch uitgevoerd, en als dit niet het geval is, hoeft u alleen het bestand Setup.exe vanaf de cd uit te voeren.
  • En nu moet u de ‘Licentieovereenkomst voor eindgebruikers’ lezen en ermee akkoord gaan
  • Daarna moet u de meegeleverde installatie-instructies volgen.

OPMERKINGEN:

• Als de softwareversie op de cd uw webbrowser en besturingssysteem niet ondersteunt, kan het zijn dat het installatieprogramma een nieuwere versie downloadt. En het downloaden kan lang duren als uw internetverbindingen traag zijn.
• En als uw webbrowser en besturingssysteem worden ondersteund, heeft u twee opties;
o Om te installeren vanaf de bestanden op een schijf of om online te installeren vanaf bestanden. Vervolgens regelt ‘Download en installeer de nieuwste versie van uw software van internet (aanbevolen) de bron.
o Dan wordt automatisch het gebruik online bestand standaard geselecteerd.
• Om vanaf de schijf te kunnen installeren, dient u het selectievakje uit te schakelen. En het installatieprogramma installeert de versie vanaf de cd. Terwijl het product later wordt bijgewerkt.
 En als u daarom wordt gevraagd, hoeft u alleen maar de activeringscode of productsleutel van uw cd in te voeren.
 U moet nu uw McAfee-accountreferenties typen.
 Ten slotte moet u op de knop ‘Voltooien’ klikken.

Zodra u de genoemde stappen volledig heeft doorlopen, zou u er allemaal klaar voor moeten zijn om hetzelfde te openen. Als u echter enkele problemen tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het McAfee service nummer. Dan zijn de monteurs direct beschikbaar om u dienovereenkomstig te begeleiden.