Hoe Stuur Ik Een McAfee Activerings Code Naar Een Android Apparaat?

Wilt u een McAfee-activeringscode naar uw Android-apparaat sturen? Dan leer je in deze blog om meteen hetzelfde te doen. En als u andere gerelateerde vragen heeft, hoeft u alleen maar het McAfee Klantenservice nummer te bellen. De goed opgeleide experts helpen u dan in een mum van tijd met betrouwbare oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om de gewenste oplossingen te krijgen:

 Allereerst moet u naar https://www.mcafee.com/ gaan.
 En dan moet u op de optie ‘Mijn account’ klikken.
 Daarna moet u op het tabblad ‘Aanmelden’ klikken.
• Nu als u al een McAfee-account heeft; dan moet u uw e-mailadres en wachtwoord typen. Daarna moet u op de knop ‘Inloggen’ klikken.
• En als u geen McAfee-account heeft; dan moet u op de knop ‘Nu registreren’ klikken en vervolgens de gegeven instructies volgen. En klik nu om in te loggen op uw account.
 U moet nu op de optie ‘Abonnementen’ klikken.
 En je moet ook klikken op ‘Apparaat toevoegen’
 U moet nu de optie ‘Mobiel apparaat’ selecteren.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de ‘Link verzenden’ klikken en vervolgens het Android-apparaattype selecteren en ook het ‘Abonnementstype’ selecteren
 U moet nu op de knop ‘Volgende’ klikken.
 Kies vervolgens onder de optie ‘Hoe moeten we de link verzenden’ de optie ‘Sms het’ om de activeringscodelink naar uw telefoon te laten sturen. Als dit niet het geval is, kunt u de optie ‘E-mailen’ kiezen om de code per e-mail te ontvangen.
 U moet nu uw e-mailadres of telefoonnummer typen in de daarvoor bestemde velden.
 Eindelijk, eindelijk, u hoeft alleen maar op de optie ‘Sms me of e-mail verzenden’ te klikken.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovengenoemde stappen, bent u tevreden en klaar om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het McAfee Telefoonnummer. En de technici zullen onmiddellijk beschikbaar zijn om u te begeleiden met verdere passende instructies.