Hoe Zet Ik Een McAfee Abonnement Over Naar Een Ander Apparaat?

Wilt u leren hoe u een McAfee-abonnement op een ander apparaat zet? Dan kun je dit in deze blog zeker op dit moment doen. En als u enkele gerelateerde vragen heeft, kunt u direct McAfee Bellen Nummer . En dan wordt u bijgestaan ​​door de meest gekwalificeerde experts die altijd eten beschikbaar zijn.

Hieronder volgen de stappen om uw McAfee-abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

Opmerking: als u nu een licentie heeft die is toegewezen aan een computer die u niet langer gebruikt, moet u die licentie deactiveren en opnieuw activeren op uw nieuwe computer.

  • Allereerst moet u op uw nieuwe computer gaan en vervolgens naar home.mcafee.com gaan.
  • Daarna moet u met uw muis over de optie ‘Mijn account’ gaan en vervolgens op ‘Mijn account’ klikken in de lijst met beschikbare opties.
  • U moet nu uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord typen en vervolgens op de knop ‘Inloggen’ klikken.
  • En dan moet u de computer selecteren waarvan u de licentie wilt verwijderen.
  • En daarna moet u op de optie ‘Deactiveren’ klikken.
  • Om nu te beginnen met de installatie op uw nieuwe computer, moet u op de knop ‘Downloaden’ klikken.
  • Ten slotte hoeft u eindelijk de meegeleverde instructies te volgen om uw McAfee-software te downloaden en te installeren.

OPMERKING: en als u alle beschikbare licenties in uw abonnement heeft gebruikt en u wilt McAfee op een ander apparaat installeren, dan moet u een andere licentie aanschaffen. En om dit te doen, moet u naar het hoofdaccountscherm gaan en vervolgens op de knop ‘Nu kopen’ klikken naast het product waarvoor u een andere licentie wilt kopen. En nu moet u de gegeven instructies volgen om de aankoop te voltooien.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat. Als u een storing tegenkomt, kunt u contact opnemen met McAfee Teleoonnummer . Dan begeleiden de ervaren technici u dienovereenkomstig verder.