Hoe Zet Ik Mijn McAfee Abonnement Over Naar Een Nieuwe Pc?

Wilt u weten hoe u uw McAfee-abonnement naar een andere computer kunt overzetten? Dan kun je in deze blog zeker meteen hetzelfde doen. En als u nog andere zaken heeft, kunt u gerust een Bellen McAfee Klantenservice geven wanneer u maar wilt. Je wordt dan in een mum van tijd bijgestaan ​​door de meest gekwalificeerde experts.

Let op: nu als u een licentie heeft toegewezen aan een computer die u niet meer gebruikt; dan hoeft u alleen maar die licentie op uw nieuwe computer te deactiveren en opnieuw te activeren.

Hieronder volgen de stappen om een ​​McAfee-abonnement naar uw pc over te zetten:

 U zou moeten beginnen met op uw nieuwe computer te gaan en daarna naar home.mcafee.com moeten gaan. Koppeling.
 En daarna moet u met uw muis over de optie ‘Mijn account’ bewegen, en vervolgens moet u klikken op ‘Mijn account in de gegeven lijst met opties.
 Vervolgens moet u uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord typen en vervolgens op de knop ‘Inloggen’ klikken.
 En nu moet u de computer selecteren waarvan u de licentie wilt verwijderen.
 En dan moet je op de ‘Deactiveren’ optie klikken.
 Om de installatie op uw nieuwe computer te starten, hoeft u alleen maar op de knop ‘Downloaden’ te klikken.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u eindelijk de meegeleverde instructies volgen om uw McAfee-software te downloaden en te installeren.

OPMERKING: als u alle beschikbare licenties in uw McAfee-abonnement hebt gebruikt en u McAfee op een andere computer wilt installeren, moet u een andere licentie aanschaffen. Daarna moet u in het hoofdaccountscherm op de knop ‘Nu kopen’ klikken naast het product dat u wilt kopen. En nu hoeft u alleen maar de gegeven instructies te volgen om uw aankoop te voltooien.

Als u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u toegang moeten hebben tot de benodigde dienovereenkomstig, maar als u een probleem tegenkomt, kunt u onmiddellijk contact opnemen met McAfee Telefoonnummer . De technici zullen u dan begeleiden met verdere betrouwbare instructies.